70 nap alatt a föld körül +még néhány

vazeg

vazeg

Ideje, hogy bemutassam házigazdáinkat!

Lapozz vissza, a tipikus ausztrált folytatom még!

2014. október 16. - kiskosztüm

image_98.jpg

Balról, Bendegúz, nagy egyéniség! Sütővassal pödri a bajuszát, gondosan megválogatja jelmezeit. Nemcsak választékosan öltözik, de beszél is, és doktoriját írja, amelynek témája, hogyan használja Trianont a háború utáni politika. (Lányok! Most éppen nincs barátnője). Márti, két szál bőrönddel érkezett( mert az egy, mégiscsak túlzás lenne egy designernek...mit venne fel a zöld cipőhöz akkor?) Imádja a szineket. Meg is teremti maga körül. Nem csak a családját rendezgeti, neves kitchen designer. Tudja, milyen a jó konyha. Indukciós tűzhely,az kell! Ha bármilyen konfliktus van a családban, azt a malaccal kell megbeszélni. Malac van kicsi, nagy, kék, rózsaszín...még a mi szobánkban is van egy. Már háromszor kellett használnom! Laci, ha hülyék a többiek( reggel, sok a béna autós itt is) csak megnyomkodja a legközelebbi malacot, s máris szép az élet! Malacot! Mindenkinek! Laci mérnök ember, kávéfőzőkkel foglalkozik, jó humora van, ha engedjük kibontakozni. Márti nem az első, de az igazi.(a nem igazit úgy sikerült eldöntenie, ha balról jön a villamos, elveszem. Nem volt mázlija, balról jött.) Fantasztikus az otthon, amit teremtettek! Mártival kollégista társak voltunk, de leginkább JAKAB, (aki itt talált benne pótmamát) hozott össze bennünket. Jó velük lenni, remélem egy tartós barátság kezdete...

image_99.jpgEz a mi malacunk.

image_100.jpg Gergőnek, a 12 éves kedvecnek macija van, ezzel várja, akit bizalommal fogad. Remélem, megtartjuk bizalmát. Nagyon szerethető kutya.

Néhány kép az otthonról. Kényelmes konyha, minden kézre áll, polcmagasságok az átlagnál alacsonyabbak, hogy Márti mindenhova elérjen. Jó ötlet a körbe járható többfunkciós konyhasziget. Színek: zöldek, szürke, ezüst és rózsaszín (nehezen megkaparintott) falióra.

image_101.jpg

Sok közösségi terület...és kert, erdő.

image_102.jpgimage_104.jpg
image_103.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vazeg.blog.hu/api/trackback/id/tr186800911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borovszki Beáta 2014.10.17. 10:42:07

Lenyűgöző helyeken jártok. A házigazdák illenek hozzátok. Már izgultam, mert több napja nem jelentkeztél, de most örülök, hogy csak az élményeket gyűjtöttétek, amit megoszthatsz velünk.
Itthon is meleg van, most kicsit borús és szitál az eső, de a hőmérséklet 20 fok kürül van. Hurrá holnap szombat és munkanap, cserébe jövő héten csak három lesz.
Budapest is szép ebben az őszi, a maitól eltekintve, napsütésben. A házatok megvan, néha ránézek!
Puszi
süti beállítások módosítása