70 nap alatt a föld körül +még néhány

vazeg

vazeg

Jeruzsálem

Spirituális élmény

2017. január 08. - kiskosztüm

Miert nem jön közelebb? Miért nincs spirituális élményem? Mert a Szent sírnál kattognak a vakuk? vagy mert Krisztus márványlapján mindenféle vásári ereklyéket csiszolgatnak, hogy átjárja a (mi is?), amit el fog vinni innen. Ha csak visznek innen, akkor mi fog maradni? Mindenki hasznot akar húzni. Mindenki magára gondol, megváltást vár. Hangos, mohó, mintha a szenvedéstörténet egy jó kis hollywoodi forgatőkönyv lenne...

Ettől az élménytől aztán az én spirituális lényem lelécel, cserben hagy. Itt állok teljesen józanul, lelkileg kiszáradva. A siratófalnál, ahova szintén mindenki berakja a kis kívánságcetlijét (ha már idáig elevickélt), én már csak azt kívánom: legyen világbéke! És nem mondom el a gyerekeknek, hogy ma is volt Jeruzsálemben merénylet.

Amúgy fantasztikus a város! A kövek a helyükön.

img_8346.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://vazeg.blog.hu/api/trackback/id/tr7112110197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása