70 nap alatt a föld körül +még néhány

vazeg

vazeg

Garázs sale

Mindig találsz valami értékeset abban, amitől a szomszédod megválik

2014. október 25. - kiskosztüm

Ez a dolog nagyon tetszik és népszerű Ausztráliában. Annyira népszerű, hogy országosan meg van hírdetve. Regisztrálhatsz rá, mint eladó, hogy megtalálhassanak a vevők. Így nekünk, Mártival (no fiúprogram!) könnyű dolgunk van: cím és térkép! A jó vadászösztönt támogatja az is, ha tudod, melyik a jó környék. Itt is igaz, jobb környéken jobb cuccoktól válnak meg az emberek. Ez a szombat délelőtti szórakozás mindenkinek kellemes, barátkozunk is, nem csak vadászunk. Kicsit a privát zónákba is belátsz, találkozol családokkal, sokféle stílussal, alkudozol és társalogsz. 

Sajnos limitált a helyünk, de néhány életbe vágó tárgyat ( bornyítót, zenélő macit, beach ruhát) még beszuszakolunk a bőröndbe.

image_166.jpgEz a bájos kislány épp az esernyőt kínálja rózsaszín pöttyös (sajnos)  kinőtt esőkabátjához: kettő az egyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vazeg.blog.hu/api/trackback/id/tr1006833123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Györgyi Piroska 2014.11.03. 21:26:25

Már nálunk is elő-előfordul ilyen garázsos buli! Az egyik kolléganőm mindig meghirdeti a pofakönyvön (fb). Majd elmegyünk egyszer együtt oda! :)
süti beállítások módosítása