70 nap alatt a föld körül +még néhány

vazeg

vazeg

Utolsó nap, távoli és közeli képek

2014. október 28. - kiskosztüm

image_181.jpg

image_180.jpg

image_185.jpg

Ami az orrunk előtt van, az általában kimarad, elfelejtjük megnézni. Majdnem ez történt velünk is, de örülök, hogy nem hagytuk ki. Közvetlenül a ház mellett, a völgyön keresztül(erre a völgyre nyílik a házból kilátás) egészen az öbölig vezet egy erdei út. Az öböl tele vitorlásokkal, kisebb, nagyobb hajókkal, de a fürdőzők elkerülik, mert a cápák itt tanyáznak párzási időben. Az erdő olyan, mint egy esőerdő. Burjánzik, bizonyos elemei elpusztulnak, újjáélednek. Emberkéz nyoma csak az erdőbe vágott ösvényen. A fel-felröppenő madarak rikoltása kísér. Már megint itt van egy szarka! Remélem, most nem szúrt ki magának,nem vagyok harcos kedvemben, aztán futni sem tudok (kificamodott a lábam.)

image_178.jpg

image_187.jpg

A másik utolsó program, hogy felülről, most már összegezve az eddig látottakat, mégegyszer megnéztük Sydneyt. Ez a legmagasabb torony, a város közepén, s egy óra alatt forog körbe. 3D-ben, a jegyárban benne foglaltatott egy pár perces film Sydneyről...olyan, ahol a papagáj feléd repül, meg a hajó is elüt, vagy a cápa szájában végzed. A sötétben szabad sikítani.(majd letagadom)

image_182.jpgimage_183.jpg

By By  Sydney!

image_184.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vazeg.blog.hu/api/trackback/id/tr246839819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borovszki Beáta 2014.10.29. 15:47:32

Épp tegnap találkoztam Annával (Bóna) és találgattuk, hogy mikor mentek tovább. Nagyon jó volt Ausztrália, teljesen más mint amit eddig hallottam, láttam róla. Várom a továbbiakat!!!
Itthon megjött az óra átállítás és a hideg. Tegnap a Vérhalom téren jöttem át, lakás kívülről rendben.

Györgyi Piroska 2014.10.29. 22:36:26

De fura, hogy már az ausztráliai utatoknak is vége. A lábad kificamodása remélem, nem gátol a továbbiakban, ugye nem nagyon komoly?

kiskosztüm 2014.10.30. 06:46:25

Tartom magam! Ti is segítetek benne, mert jó érzés, ha olvassátok.bea, köszi a jelentéseket.
Puszi, R.
süti beállítások módosítása