70 nap alatt a föld körül +még néhány

vazeg

vazeg

Nagy Fal, nagy ünnep, kortárs művészet

nincs szó, nincs net

2014. október 02. - kiskosztüm

image_43.jpgimage_41.jpgimage_42.jpg

A NAGY FAL, csodálatos! Sokkal szebb, ember-léptékű. Nem is olyan széles. ( Mitianyunál vagyunk, 80 km Pekingtől, 2 órányi autózás). Általában 6, 7 méter széles, de itt kb 4 méter, a legmagasabb pontján pedig fél méterre leszűkül. Rengetegen vannak , mégsem zavaró. 20 éve nyitották meg ezt a részt a nagy nyilvánosság előtt. 2 hónapja épült meg az egységes arculatú pavilonsor. A turistaközpont, a szervezettség, a busz, a cable car bárhol lehetne.

A kép, amelyet hoztam magammal a kommunista Kínáról, kezd összedőlni. Minél többet látok belőle, annál jobban foszlanak szét a sztereotípiák. Az emberek nyitottak. Tényleg boldogok. Működnek a dolgok, és ez nem csak kirakat. Nagy ország ugyan, de ekkora kirakata mégsem lehet! ( erről szeretnék írni, de még képlékeny)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vazeg.blog.hu/api/trackback/id/tr356753129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Györgyi Piroska 2014.10.04. 22:56:09

De jó lenne egy kis webkamera a zsebedben, amit állandóan nézhetnék, illetve csak amikor bekapcsolod. :)
süti beállítások módosítása