70 nap alatt a föld körül +még néhány

vazeg

vazeg

Nagyívű tervek árnyékában mi van?

2014. szeptember 19. - kiskosztüm

image_1411135112.jpg_2048x1536

Ez az egész felfoghatatlan. Lenyűgöző a gazdagság, a működőképesség, a mosolygós ügyintézés, a tisztaság,...a sivatagon épülő metropolisz. A grandiózus terveket és megvalósulásukat, mint a kiemelkedő sportteljesítményeket tisztelem, de nem tudok rajongani érte. Mit fizetünk mindezért? Nem normális ez a világ! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vazeg.blog.hu/api/trackback/id/tr566712437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M.andi 2014.09.25. 21:52:56

Szia Rózsa, engem esetleg csak hírből ismersz, Imre coach társa, meg amolyan kolléga-barátféléje vagyok. Nagyon tetszik a bátor és őszínte hangvétel. :) Dubairól ugyanez volt a tapasztalatom, egyszercsak megtetszett az ottani női szerep. Egyedül a kajálásnál éreztem hátrányosnak a nők helyzetét, amikor be kell tuszkolniuk alulról a szájukba a kaját. Vazeg. További jó utat és az összezártság nemesítse lelketeket!
süti beállítások módosítása