70 nap alatt a föld körül +még néhány

vazeg

vazeg

Dubai, a szelíd iszlám

Ahol érték a nő

2014. szeptember 19. - kiskosztüm

Amikor megérkeztünk, nemcsak szokatlansága miatt, hanem a ruhákhoz gondolatban megrajzolt életpályák miatt is, nem szerettem a hagyományos dubai viseletet. A nők lefátyolozva, talpig feketében, a férfiak talpig fehérben. Véletlenül sem fordítva! A nők legyenek nők, mert Allah azt mondta, a férfiak meg férfiak! Aztán teltek a napok... (pontosan 2és fél), s már egyáltalán nem látom olyan borzasztónak. Kezd tetszeni! (Ez kissé ijesztő...Ennyi empátia, nem túlzás?) Mielőtt szabadságharcot vívnék az itteni nőtársakért, észre kell vennem EZEK a nők nem tűnnek boldogtalannak. Allah és a férjek szeretetét és megbecsülését élvezve, nem kell dolgozniuk, hogy maradjon erejük figyelni szeretteikre és önmagukra. Az abaja alatt pedig e legszexibb darabokat viselhetik. Zseniális kontraszt! Ebben van valami izgató! Hatásos is lehet, mert azt monják, a dubai-i férjek hűségesek. Erről meggyőzött a tekintetük, ahogy asszonyaikra néztek. Büszke szeretettel, gondoskodva kisérgették a bevásárló központokban, gyakran karjukon a gyerekkel. A személyes beszélgetések még inkább árnyalták a képet...

image_4.jpgimage_5.jpgimage_6.jpg 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vazeg.blog.hu/api/trackback/id/tr766712137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktoria Anna Hevesi 2014.09.19. 17:22:49

szia Rózsa!
látom sikerült a képszerkesztés! :)
rakjatok még fel több képet!
puszi

kiskosztüm 2014.09.20. 05:37:12

Iszonyú lassú az internet...nehezen tölt fel akár egyetlen kép is. De Kínából nézve, lehet, hogy visszasírjuk ezt a sebességet!
Puszi

Borovszki Beáta 2014.09.22. 16:08:27

Jaj, de jó sikerült belépnem és végre tudok rólatok! A képeket is nagyon várom, de a benned keltett gondolatkokat talán még inkább!

Vigyázzatok magatokra, puszi

Györgyi Piroska 2014.09.28. 10:08:29

A személyes beszélgetésekre elég kíváncsi vagyok.
süti beállítások módosítása