70 nap alatt a föld körül +még néhány

vazeg

vazeg

Gardrób

Lányok, figyeljetek!

2014. október 27. - kiskosztüm

Ha már Mártiéknál vagyunk, nem állhatom, hogy ne mutassam be színszeretetét. Lenyűgözött. Én is szeretem a színeket, de Márti minden pillanatban együtt él velük, figyel rájuk. Mégiscsak hogy venné ki magát a kalap, ha nincs rajta legalább egy pink virág, amely ruhánk színére reflektál?! Ki mernék én menni így az utcára?

image_177.jpgMindössze 40X40 cm-t foglal el a lakásból a színek szerint rendezett fiókok szekrény

image_176.jpgEz csak a szemüveges fiók...a kollekció nem teljes. (Márti gardróbjából)

Ha a leszarást haza tudnám vinni, hát haza vinném nektek. Annyira nem érdekli az embereket, hogy ki mit szól, öregek forrónadrágban, kövérek cicacuccban...a lényeg a kényelem, s az önmegvalósítás. Igazából nagy márkákat sem látok. Azt gondolom (persze blablablabla minőség), hogy a márkák viselete is az önigazolás eszköze. Ebben mi jól állunk. Szabadság! Csajok, hordjatok kedvetek szerint, amit akartok!

image_175.jpg

Létezik-e sajátos ausztrál viselet? Talán a kockás ing kigombolva, alatta póló, farmer és valami csizmaszerű. Szeplőkkel az igazi. Az UGG (Ugly: ronda) névre hallgató, a legenda szerint az őslakosok kreálta szőrös báránybőr (Nem az angolok hozták be a merinót?) csizma, amely világkarriert futott be. Ma minden divatra adó hölgy szekrényében legalább egy párnak feltétlenül lennie kell. Olyan ausrtalicum, mint a mi pálinkánk, meg kellett védeni a márkanevet (amerikai bitorlóktól. Sikerült). Vigyázat, hamisítják! Otthon is lehet kapni, de ha nem UGG, azonnal szabaduljatok meg tőle! Fantasztikus kelmék egyszerű (nothing!) szabásvonallal, ausztrálosítva az indiai szári (indiai viselet: csodaszép színű és mintájú anyagok vágatlanul), amelyet az óceáni szél lengedeztet. Anyagmintában feltűnik az aboriginál mindenütt...tetőtöl talpig. És hódít a mini!

image_174.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vazeg.blog.hu/api/trackback/id/tr906836079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Györgyi Piroska 2014.10.29. 22:39:41

Ez nagyon-nagyon tetszett. Különösen a szemüveges fiók!
Puszi
süti beállítások módosítása